Heino,

Statenweg

Rent
€ 2150
Rental period
0 month(s)
Type
Bedrooms
0
Furnishing
Furnished available
Living area
0 m2
Energylabel
-
Available immediately

123Wonen Dé verhuurmakelaar van Zwolle biedt aan:

Dit luxueuze appartementencomplex ligt midden in de prachtige natuur van Salland. Een heerlijke omgeving van weilanden en bossen waar vooral rust hee..

Zelfstandige zorgappartementen ECR Solace Heino

123Wonen Dé verhuurmakelaar van Zwolle biedt aan:

Dit luxueuze appartementencomplex ligt midden in de prachtige natuur van Salland. Een heerlijke omgeving van weilanden en bossen waar vooral rust heerst. Dit laatste geldt ook voor de grote tuin waar u kunt genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Op een steenworpafstand is het gezellige centrum van Heino. 

Appartementen met of zonder zorg
ECR Solace heeft 54 comfortabele, luxueuze woon-zorgappartementen in verschillende uitvoeringen. De appartementen in het oude gedeelte zijn wat kleiner en geschikt voor mensen met een lager inkomen. Het nieuwe deel bestaat uit grotere, luxere appartementen. Elk appartement heeft een (open) keuken, een douche-en toiletruimte. De appartementen beschikken over een mooi balkon. In de woon-zorgappartementen kan men met lichte en/of zware zorg tot het einde toe zelfstandig wonen (bijvoorbeeld specialistische psychogeriatische en somatische zorg). Dit kan alleen of in gezinsverband, ongeacht de leeftijd en ongeacht de zorgvraag. De kosten voor wonen in de appartementen zijn voor de cliënt. Financiering van de zorg kan geschieden vanuit de WLZ of particuliere middelen. U kunt hier ook wonen zonder zorgvraag: als er latere zorg nodig is dan woont u alvast in een comfortabele en beschermde omgeving!

Kortdurend verblijf
ECR Solace beschikt over 11 zorghotelstudio's voor tijdelijk verblijf waar u 'helend kunt recreëren' in een vakantieachtige omgeving. In de zorghotelstudio's bent u net als in de appartementen gedurende 24 uur per dag verzekerd van professionele zorg en begeleiding. De kosten van kortdurend verblijf in een zorghotelstudio worden soms vanuit de WLZ, ZVW of gemeente, soms vanuit de aanvullende verzekering betaald, mits u voldoende aanvullend bent verzekerd.

Faciliteiten
Er zijn verschillende faciliteiten. In het restaurant kunt u verjaardagen vieren en feesten geven. Er zijn diverse dagbestedingsruimten, een leestafel, gezellige zithoekjes, een kapsalon etc. In de tuin kan volop alleen of begeleid gewandeld worden.

Service
Een deel van de service wordt als modules aangeboden, waardoor u de eerste tijd nog zelfstandig kunt wonen en de services stapsgewijs toevoegt.
De huurprijs is dan afhankelijk van uw servicebehoeften en kunnen we op aanvraag volledig voor u op maat maken.

Zonder zorg woont u hier al vanaf €2150 per maand INCLUSIEF servicekosten, gas, water en elektra.

Met alle mogelijke fiscale en financiële voordelen komt u netto een stuk lager uit. Wonen in een ECR kan namelijk een aanzienlijke fiscale aftrekpost betekenen. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw persoonlijke inkomen en kan oplopen tot circa € 700,- per maand. Wij rekenen dit graag voor u uit! 

Zorg
Alle vormen van zorg zijn beschikbaar. Bewoners hebben de garantie dat er op de locatie altijd voldoende zorgverleners aanwezig zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent ‘levensloopbestendig’ wonen. Zij kunnen tot het einde toe in hun appartement blijven wonen en hoeven niet te verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis als de zorgvraag toeneemt.  Een speerpunt van ECR is dat echtparen samen kunnen blijven tot het einde toe.

Voor een vrijblijvende afspraak, meer informatie of een bezichtiging, nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Zwolle
Emmawijk 19
8011CN Zwolle
zwolle@123wonen.nl
T 038-760 00 96

 

 

Vestiging
123Wonen Zwolle

123Wonen Zwolle

Emmawijk 19

8011 CN Zwolle

Tel:

038 - 760 00 96

Email:

zwolle@123wonen.nl