19 reviews   |   4.7 / 5.0

Huis verhuren Rotterdam

Wilt u uw huis verhuren in Rotterdam? Kies dan voor 123Wonen Rotterdam als uw verhuurmakelaar. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van woningen in Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Capelle aan den Ijssel. Verhuur uw woning bijvoorbeeld aan expats: buitenlandse werknemers die tijdelijk in ons land komen werken. Dankzij de jarenlange ervaring van 123Wonen Rotterdam op de lokale woningmarkt vinden wij snel een geschikte huurder voor uw woning.

Snel en veilig verhuren

Wij helpen u bij het verhuren van uw huis in Rotterdam of omstreken. Het vinden van een huurder kan een goede oplossing zijn als u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt, of wanneer uw woning langdurig te koop staat. Bij 123Wonen Rotterdam streven wij er naar om uw woning binnen 2 weken te verhuren. Dit doen wij middels een uitgebreide marketingstrategie: het promoten van uw woning op diverse websites zoals Funda, Pararius, Expatrentals.eu en Expatrentalsholland.com. Is er een geschikte huurder gevonden? Dan screenen wij deze altijd zorgvuldig op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Ook wordt er een waterdicht huurcontract opgesteld. Veilig verhuren staat altijd voorop.

Vastgoedbeheer van 123Wonen

Tijdens de verhuurperiode is er beheer van een woning nodig. Dit kunt u uitbesteden aan 123Wonen Rotterdam: wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Bij financieel beheer kunt u denken aan het versturen van facturen en het innen van de huur. Dit bespaart u als verhuurder veel tijd en moeite, zeker als u zelf elders verblijft tijdens de huurperiode. Technisch beheer omvat het oplossen van kleine technische problemen in de woning. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvende contact met ons opnemen.

Wilt u uw huis verhuren in Rotterdam? Wij geven u graag meer informatie. Neem contact met ons op door het formulier in te vullen of bereik ons telefonisch op het onderstaande nummer.

010 - 760 0391

Verhuur uw woning aan onder andere:

Gender