19 reviews   |   4.7 / 5.0

Huis verhuren Tilburg

Wilt u uw huis in Tilburg verhuren? 123Wonen Tilburg heeft jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt en helpt u snel een geschikte huurder voor uw woning te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van woningen, appartementen, studio’s en kamers in onder andere Tilburg, Waalwijk, Kaatsheuvel, Oisterwijk en Goirle. Het streven is om uw woning binnen 2 weken te verhuren.

De juiste huurder vinden

Wilt u uw woning in Tilburg verhuren aan expats? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als uw huis te koop staat en u het wilt verhuren onder de leegstandswet helpen wij u graag. Misschien gaat u zelf wel voor een bepaalde tijd naar het buitenland, op een lange reis misschien. Een huurder voorkomt dan dat u dubbele lasten betaalt. 123Wonen Tilburg zorgt voor een uitgebreide marketingstrategie om uw woning te promoten. Het huis wordt geplaatst op diverse websites, zoals Pararius, Funda, Expatrentals.eu en Expatrentalsholland.com. Mogelijke huurders worden altijd zorgvuldig gescreend, zodat u weet aan wie u verhuurt en er geen verassingen zijn.

Financieel en Technisch beheer van 123Wonen

123Wonen Tilburg biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Tilburg wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Wilt u uw huis verhuren in Tilburg? Of wilt u graag meer informatie ontvangen? Wij staan u graag te woord.

Bereik ons op: 013 – 7621050

Verhuur onder andere aan:

Gender