9.6 / 10 91 reviews 

Verhuurmakelaar 123Wonen Breda

About 123Wonen Breda

123Wonen Breda is thé real estate rental agency in Breda and surrounding places. We work in Gorinchem, Oosterhout, Etten-leur, Zundert and Bavel as well. Rent out your house for an indefinite period of time or lease your home temporarily. We are specialized in expat rentals and would love to give you advice about leasing your home through the vacancy law. Renting out your house starts with 123Wonen! Lease your appartment in Breda? 123Wonen aims to rent out your house within a short period of time!

Rent out your house to expats Breda? We are specialized in leasing homes to expats. They work at companies like  Whirlpool, Tesla, Tideway, Shell and the Military. 

You can also count upon 123Wonen Breda for managing your estate; we offer financial and technical property management. We take care of your property, so you do not have to worry about it. Ask your real estate agent for more information about property management in your situation.

Do you want to rent a house? Of course 123Wonen Breda can help you with that as well. Does our current offer not contain your ideal home? Sign up for our Housing e-mail and receive the latest offer in your mailbox!

Are you interested in renting out your house with the help of 123Wonen Breda? Contact us today: Johan is always happy to help you!

Team

Jeroen van Belzen

Jeroen van Belzen

Jeroen is assertief, ambitieus en daadkrachtig. Jeroen gaat altijd opzoek naar een "perfect match" tussen verhuurder en huurder en voelt zich betrokken in het gehele ...

Johan van Belzen

Johan van Belzen

Johan weet precies wat de verhuurder en huurder wensen. Dit is bij hem dan ook altijd een positief traject waarbij hij u vertrouwd tot dienst zal zijn !

Rogier Heuckeroth

Rogier Heuckeroth

Bij Rogier staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Voor een perfecte begeleiding gedurende het gehele verhuurtraject en deskundig advies, bent u bij hem aan ...

Breda

Contact us

123Wonen Breda
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda

T 076-762 00 86

Social update

Our newest offerings

Breda
Waterweegbree
  Waterweegbree
€ 1.295,-
Details
Breda
Albert van Huffelstraat
  Albert van Huffelstraat
€ 1.895,-
Details
Breda
Marialaan
  Marialaan
€ 1.150,-
Details
Breda
Magelhaensstraat
  Magelhaensstraat
€ 1.695,-
Details
All offer

Office information & opening hours

Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda

T 076-762 00 86
E breda@123wonen.nl

COC 18077761
VAT nr. NL002116385B13

 NL68 ABNA 0425 3859 49
BIC nr. ABNANL2A

<strong>Maandag</strong> 09:00 - 17:00
<strong>Dinsdag</strong> 09:00 - 17:00
<strong>Woensdag</strong> 09:00 - 17:00
<strong>Donderdag</strong> 09:00 - 17:00
<strong>Vrijdag</strong> 09:00 - 17:00
<strong>Zaterdag</strong> Op afspraak
<strong>Zondag</strong> Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Latest news

77% van huishoudens zit boven prijsplafond energie

Meer dan driekwart van de Nederlandse huishoudens verbruikt meer elektriciteit dan het door het kabinet voorgestelde prijsplafond. Dit concludeert energiebedrijf Zonneplan uit de verbruiksgegevens van de zes regionale netbeheerders. Voor gasverbruik gaat het om 65% van de huishoudens.

 

Het prijsplafond houdt in dat de overheid bijspringt in de kosten van de eerste 1200 kubieke meter gas en 2400 kWh elektriciteit per jaar. Hiervoor moeten energiebedrijven een maximale prijs van 1,50 euro per kubieke meter gas en 0,70 euro per kilowattuur elektriciteit. Voor alles wat er meer gebruikt wordt geldt het normale tarief.

 

Uit de gegevens van Zonneplan blijkt dat de meeste huishoudens wat betreft het gas wel redelijk in de buurt van het plafond zitten. Zo verbruikt ruim 57% niet meer dan 1500 kubieke meter per jaar, en 20% komt niet boven de 2000 m³ uit. Het prijsplafond van 2400 kWh elektriciteit lijkt echter voor veel huishoudens onvoldoende te zijn: 74% verbruikt meer dan 2500 kWh, en 18% verbruikt zelfs meer dan 5000 kWh. Volgens Zonneplan moeten huishoudens meer inzicht krijgen in hun energieverbruik, zodat ze het verbruik beter kunnen terugdringen.

 

Bron: Zonneplan

04 oktober 2022 Read more
Flinke huurverlaging voor huurwoningen met laag energielabel

Huurders van woningen met een energielabel E, F of G kunnen rekenen op een grote huurverlaging. Zo staat in een voorstel van PvdA en GroenLinks, dat door een meerderheid van de Kamer ondersteund werd.

 

In eerste instantie wilden de beide partijen dat ook woningen met energielabel D in de motie werden meegenomen, maar hier werden ze het niet over eens met de coalitie. De huurkorting zal dus enkel gaan gelden voor de slechtst geïsoleerde woningen, met energielabel E, F of G. Volgens de PvdA gaat het om ongeveer 580.000 woningen in Nederland.

 

Er is nog niet bepaald hoe hoog de korting zal worden. Het plan is nu om in het woningwaarderingsstelsel extra punten in mindering te brengen voor slechte isolatie van de woning. Huurders zullen daardoor waarschijnlijk zelf om de huurverlaging moeten vragen bij hun huurbaas. Minister de Jonge van Volkshuisvesting is bezig met het opstellen van een concreet plan.

 

Bron: De Telegraaf

04 oktober 2022 Read more
Samen Sterker: eerste franchisemeeting van 123Wonen met iQ Makelaars!

Bij 123Wonen geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom organiseerden we op 15 september onze eerste gecombineerde meeting met franchisenemers van 123Wonen én ons zusterbedrijf iQ Makelaars!

De meeting vond plaats op een inspirerende omgeving in het midden van het land. Centraal stond de synergie tussen de lokale verhuur/aanhuurmakelaars en verkoop/aankoopmakelaars. Er was veel ruimte om te leren, maar vooral ook voor gezelligheid. Het officiële gedeelte werd dan ook afgesloten met een BBQ en een borrel.

Op naar een succesvolle jaarafronding, en een nieuw jaar met nog meer kracht uit de kruisbestuiving van onze twee mooie makelaardijmerken!

 

28 september 2022 Read more