9.6 / 10 98 reviews 

Verhuurmakelaar 123Wonen Flevoland

About 123Wonen Flevoland

123Wonen Flevoland is thé real estate rental agency in Flevoland and surrounding places. We work in North of Flevoland ( Emmeloord / Urk / Creil/ Ens/ Espel/ Ketelhaven/ Landmaten/ Luttelgeest/ Marknesse/ Middelbuurt/ Nagele/ Roggebotsluis/ Rutten/ Schokkerhaven/ Schokland/ Swifterbant/ Tollebeek)
Almere/ Lelystad/ Dronten/ Zeewolde/ Biddinghuizen/ Harderwijk. Rent out your house for an indefinite period of time or lease your home temporarily. We are specialized in expat rentals and would love to give you advice about leasing your home through the vacancy law. 123Wonen aims to rent out your house within a short period of time!

You can also count upon 123Wonen Flevoland for managing your estate; we offer financial and technical property management. We take care of your property, so you do not have to worry about it. Ask your real estate agent for more information about property management in your situation.

Do you want to rent a house? Of course 123Wonen Flevoland can help you with that as well. Does our current offer not contain your ideal home? Sign up for our Housing e-mail and receive the latest offer in your mailbox!

Are you interested in renting out your house with the help of 123Wonen Flevoland? Contact us today!

https://www.linkedin.com/company/123wonenflevoland/

Team

Robert van den Akker

Robert van den Akker

Flexibiliteit en doelgerichtheid is waar ik voor sta, uw tevredenheid staat voorop!

Winanda van Rosmalen

Winanda van Rosmalen

Met mijn enthousiasme en veelzijdigheid, adviseer ik u graag met doorslaggevende kracht.  Uw obstakel is mijn uitdaging.

Flevoland

Contact us

123Wonen Flevoland
Randstad 22 9
1316 BN Almere

T 036-7601161

Social update

Our newest offerings

Almere
Messiaenplantsoen
  Messiaenplantsoen
€ 1.575,-
Details
Ens
Baan
  Baan
€ 1.695,-
Details
Almere
James Stewartstraat
  James Stewartstraat
€ 1.975,-
Details
Ens
Baan
  Baan
€ 1.550,-
Details
All offer

Office information & opening hours

Randstad 22 9
1316 BN Almere

T 036-7601161
E flevoland@123wonen.nl

COC 77574605

 NL83 RABO 0354 0463 30

Openingstijden: Wij zijn geopend: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. 's avonds op afspraak. Zaterdag op afspraak. Zondag gesloten Buiten openingstijden en in het weekend ook mogelijk:

- Afspraken of bezichtigingen
- E-mail

We zitten op de 4e verdieping, eerste kantoorruimte links

Latest news

123Wonen Podcast al geluisterd? 

Er is weer een podcast "Hou je vastgoed"gepubliceerd van Sander Schimmelpenninck en Maarten de Gruyter! In de nummer 1 vastgoedpodcast van Nederland bespreken de twee mannen tweewekelijks de wereld van vastgoed door met telkens een nieuwe gast.

Aan tafel zit dit keer Ferdinand Grapperhaus Jr. Medeoprichter van Physee. Een bedrijf dat de focus legt op het verduurzamen van gebouwen Iets dat tegenwoordig steeds belangrijker wordt. Op relatief jonge leeftijd staan er al mooie prijzen op naam van Ferdinand Grapperhaus Jr. Hij klinkt misschien als een sales-man, maar af en toe hoor je ook een policitus. Daarnaast wordt 123Wonen dit keer ook besproken in de Podcast! Een samenwerking waar wij trots op zijn.

Benieuwd naar de podcast? Je beluistert hem hier!

https://spoti.fi/3X4CHX7
Seizoen 4, Aflevering 7 op minuut: 14:15.

11 januari 2023 Read more
Maximale huurverhoging wijzigt in 2023

In december stemden de Eerste en Tweede Kamer in met een wetswijziging die de maximale huurverhoging wijzigt. Per 1 januari 2023 is de toegestane jaarlijkse huurverhoging in de vrije sector vastgesteld op 4,1%, dankzij de wetswijziging.

De toegestane huurverhogingen worden nu gekoppeld aan de loonstijging in plaats van de inflatie, mits de loonstijging lager is. De inflatie van december 2021 tot december 2022 was 9,7%, en de loonstijging was 3,1%. Daardoor is de toegestane jaarlijkse huurverhoging in het jaar 2023 maximaal 4,1% (3,1 + 1 procentpunt) in de vrije sector. Wanneer het wetsvoorstel was afgekeurd, was de maximale huurverhoging 10,7% geweest (9,7 + 1 procentpunt).

Bron: Rijksoverheid

04 januari 2023 Read more
Gewoon heel goed in verhuren en relocation

Toen Martin Houtzager ruim zes jaar geleden met 123Wonen startte, had hij niet kunnen bevroeden dat hij er zoveel plezier aan zou beleven. Hij heeft met zijn professionele, betrouwbare onderneming in verhuurmakelaardij een enorme expertise en dito netwerk opgebouwd. Daarmee is 123Wonen de perfecte match voor het verhuren en aanhuren (relocation) van woningen in zijn regio. Hij vertelt er graag over.

“Inmiddels hebben we met 123Wonen een groot en gevarieerd portfolio van huurwoningen. Van kleine appartementen van 900 euro tot villa’s in Bergen. Naast ons kantoor in Alkmaar ben ik ook eigenaar van de vestiging in Zaandam en maken we deel uit van een landelijke organisatie van 31 vestigingen. We bieden maatwerk in het zoeken naar een geschikte woning voor en dat doen we op een hele persoonlijke manier. Bij een plek om te wonen ga je tenslotte niet over één nacht ijs, net zomin als je dat doet bij de verhuur van jouw eigendom. Wensen en eisen zijn heel speci?ek, we besteden veel tijd en aandacht aan deze zaken als screening van klanten en doen we een uitgebreide inspectie van woningen. Hierdoor wordt veel ellende bij de verhuurders voorkomen. Dat dat bevalt en opvalt, blijkt uit het feit dat steeds meer mensen ons weten te vinden. De klant staat bij ons centraal!”

Lees het volledige artikel hier

21 december 2022 Read more