9.6 / 10 71 reviews 

Verhuurmakelaar 123Wonen Flevoland

About 123Wonen Flevoland

123Wonen Flevoland is thé real estate rental agency in Flevoland and surrounding places. We work in Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten and Biddinghuizen. Rent out your house for an indefinite period of time or lease your home temporarily. We are specialized in expat rentals and would love to give you advice about leasing your home through the vacancy law. 123Wonen aims to rent out your house within a short period of time!

You can also count upon 123Wonen Flevoland for managing your estate; we offer financial and technical property management. We take care of your property, so you do not have to worry about it. Ask your real estate agent for more information about property management in your situation.

Do you want to rent a house? Of course 123Wonen Flevoland can help you with that as well. Does our current offer not contain your ideal home? Sign up for our Housing e-mail and receive the latest offer in your mailbox!

Are you interested in renting out your house with the help of 123Wonen Flevoland? Contact us today!

https://www.linkedin.com/company/123wonenflevoland/

Team

Robert van den Akker

Robert van den Akker

Flexibiliteit en doelgerichtheid is waar ik voor sta, uw tevredenheid staat voorop!

Winanda van Rosmalen

Winanda van Rosmalen

Met mijn enthousiasme en veelzijdigheid, adviseer ik u graag met doorslaggevende kracht.  Uw obstakel is mijn uitdaging.

Flevoland

Contact us

123Wonen Flevoland
Kimwierde 273
1353 EG Almere (Haven)

T 036-7601161

Social update

Our newest offerings

Lelystad
Meeuwenweg
  Meeuwenweg
€ 2.200,-
Details
Dronten
De Kiel
  De Kiel
€ 1.495,-
Details
Almere
Borneostraat
  Borneostraat
€ 1.250,-
Details
Almere
Messiaenplantsoen
  Messiaenplantsoen
€ 1.350,-
Details
All offer

Office information & opening hours

Kimwierde 273
1353 EG Almere (Haven)

T 036-7601161
E flevoland@123wonen.nl

COC 77574605

 NL83 RABO 0354 0463 30

Openingstijden:
Wij zijn geopend:
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. 's avonds op afspraak.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten

Buiten openingstijden en in het weekend ook mogelijk:
- Afspraken of bezichtigingen
- E-mail

Latest news

Flevolandse gemeenten willen 100.000 woningen bouwen

Vanwege het woningtekort willen alle Flevolandse gemeenten meewerken aan het voornemen om 100.000 nieuwe woningen in de provincie Flevoland te bouwen. Dat zei Hillebrand Koning van de Provincie Flevoland in juli in de Kamercommissie Binnenlandse Zaken.

Bij alle zes gemeenten is er bereidheid om te bouwen voor groei. In Almere stonden al 60.000 nieuwe woningen gepland, waarvan 25.000 in Almere Pampus. In de Warande in Lelystad en in het Zeewolder deel van Oosterwold moeten 10.000 nieuwe huizen komen.

De provincie blijft eisen dat er een IJmeerverbinding komt, voordat Almere Pampus wordt gebouwd. De Lelylijn, van Lelystad naar Groningen via Emmeloord wordt meer gezien als een kans. Als de spoorlijn er is, verwacht de gemeente Noordoostpolder dat er een nieuwbouwwijk met 6.000 huizen kan worden gebouwd. Nu komen er in de Noordoostpolder ieder jaar 100 tot 150 nieuwe woningen bij.

Naar schatting kunnen er tot 2030 tussen de 30.000 en 39.000 nieuwe huizen in Flevoland gebouwd worden. Veel grond is in de provincie nog eigendom van het Rijk, daarom zijn de huizen sneller te bouwen dan elders. Als de woningen er komen, moeten er ook sport- en cultuurvoorzieningen bijkomen.

 

Bron: Omroep Flevoland

26 augustus 2020 Read more
Ook tijdens corona is een woning kopen voor de verhuur populair

Een woning kopen voor de verhuur is nog altijd populair. De verhuurhypotheek maakt het voor particulieren mogelijk een woning te kopen voor de verhuur. Hoewel er tijdens de coronacrisis even sprake was paniek bij deze beleggers, is op dit deel van de woningmarkt inmiddels weer alles bij het oude.

Door de lage spaarrente zijn veel kleine particuliere beleggers op zoek gegaan naar andere opties om hun geld te investeren. De komst van de verhuurhypotheek maakt het nu nog aantrekkelijker om een woning te kopen en deze te verhuren aan familie of derden.

Tijdens de coronacrisis was er wel sprake van onrust onder beleggers. Vooral de beleggers die verhuurden aan expats voelden even paniek toen hun woningen leeg kwamen te staan en deze niet zo snel meer als voorheen verhuurd werden. Deze paniek was gelukkig van korte duur. De verkopen zijn inmiddels ook weer op het oude niveau.

Bron: Nu.nl

06 augustus 2020 Read more
Maximering jaarlijkse huurverhoging

Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties maximeert de jaarlijkse huurverhoging in de vrije sector op inflatie +2,5%. Daarnaast wil zij het mogelijk maken om tijdelijke huurcontracten tijdelijk te verlengen. Deze maatregelen neemt de minister om de woningmarkt voor starters en mensen met een middeninkomen beter toegankelijk te maken.

Maximering jaarlijkse huurverhoging
Door de jaarlijkse huurverhoging te maximeren op inflatie weten de huurders in de vrije sector ook waar zij aan toe zijn. De maximale stijging van de huur is met deze maatregel gelijkgetrokken met de huurstijging voor huurders van een sociale huurwoning. Op dit moment wordt een wetsvoorstel voorbereid.

123Wonen, dé Verhuurmakelaar heeft vorig jaar al gekozen om de huurverhoging te maximeren op inflatie. 

Tijdelijke huurcontracten langer mogelijk
Op dit moment kan een regulier tijdelijk huurcontract eenmalig worden afgesloten. Nu wordt gekeken naar mogelijkheden om te verlengen met één of twee jaar tot een maximumperiode van drie jaar. Een verhuurder kan zo meer maatwerk bieden en huurders hebben meer flexibiliteit. Ook hiervoor wordt een wetsvoorstel voorbereid.

 

Bron: Rijksoverheid

24 april 2020 Read more