9.6 / 10 69 reviews 

Verhuurmakelaar 123Wonen Amstelveen

About 123Wonen Amstelveen

123Wonen Amstelveen is thé real estate rental agency in Amstelveen and surrounding places. We work in Vinkeveen, Badhoevedorp, Ouderkerk, Mijdrecht, Aalsmeer and Abcoude as well. Rent out your house for an indefinite period of time or lease your home temporarily. We are specialized in expat rentals and would love to give you advice about leasing your home through the vacancy law. 123Wonen aims to rent out your house within a short period of time!

You can also count upon 123Wonen Amstelveen for managing your estate; we offer financial and technical property management. We take care of your property, so you do not have to worry about it. Ask your real estate agent for more information about property management in your situation.

Do you want to rent a house? Of course 123Wonen Amstelveen can help you with that as well. Does our current offer not contain your ideal home? Sign up for our Housing e-mail and receive the latest offer in your mailbox!

Are you interested in renting out your house with the help of 123Wonen Amstelveen? Contact us today!

Team

Barbara  MacDonald

Barbara MacDonald

Barbara is enthousiast en zeer klantvriendelijk. Ze is betrokken bij huurder en verhuurder en staat u gemotiveerd en professioneel te woord.

Paul Sint

Paul Sint

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk. Paul begeleidt u tijdens het gehele huurproces van A to Z en is communicatief zeer vaardig.

Amstelveen

Contact us

123Wonen Amstelveen
Bouwerij 4C
1185 XX Amstelveen

T 020 - 22 58 601

Social update

Our newest offerings

Amstelveen
Fideliolaan
  Fideliolaan
€ 1.250,-
Details
Ouderkerk aan de Amstel
Dijkgraaf
  Dijkgraaf
€ 1.595,-
Details
Amsterdam
Arent Janszoon Ernststraa
  Arent Janszoon Ernststraa
€ 2.000,-
Details
Amsterdam
Alfred Döblinstraat
  Alfred Döblinstraat
€ 1.150,-
Details
All offer

Office information & opening hours

Bouwerij 4C
1185 XX Amstelveen

T 020 - 22 58 601
E amstelveen@123wonen.nl

COC 68026935
VAT nr. NL195503983B01

 NL50INGB0007698495
BIC nr. INGBNL2A

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Afspraken of bezichtigingen zijn bij dit kantoor ook mogelijk buiten deze openingstijden.

Latest news

Groei in Amstelveen verwacht

Er zijn momenteel nog lange wachtlijsten voor nieuwbouwprojecten in Amstelveen. Er zou volgens de gemeente een groei komen van 90.000 inwoners naar de 125.000 inwoners. 

Er zijn verschillende plannen en ideeën geweest over de invulling van de groei. Zo zou er ooit gedacht zijn om de Bovenkerkerpolder vol te bouwen. Later is hierop teruggekomen omdat dit de groene longen van Amstelveen zouden zijn. Er is nog gedacht over alleen maar laagbouw maar dit werd kennelijk weer naar hoogbouw gedraaid. In ieder geval veel ideeën maar nog geen oplossing voor de groei die Amstelveen door zal maken. 

Veel mensen blijven ook in Amstelveen, volgens wethouder Floor Gordon. Veel mensen vinden het namelijk fijn wonen in Amstelveen en willen hier blijven, ook als hun woonwensen veranderen. Denk aan studenten die doorstromen vanuit een studentenflat naar een starterswoning, of vanuit een flat naar een eengezinswoning, bijvoorbeeld als ze gaan samenwonen of wat meer gaan verdienen, maar ook andersom als er sprake is van een scheiding.” 

Bron: AmstelveenBlog

20 augustus 2020 Read more
Gemeente Amstelveen vraagt particuliere verhuurders terughoudend te zijn met huurverhogingen

Gemeente Amstelveen vraagt particuliere verhuurders terughoudend te zijn met huurverhogingen

De gemeente Amstelveen roept particuliere verhuurders op coulant te zijn tijdens de coronacrisis. Middels een brief heeft wethouder Rob Ellermeijer de particuliere partijen terughoudend te zijn met huurverhogingen. Ook vraagt hij huurders met betaalachterstanden niet uit hun woning te zetten. De gemeente heeft geen wettelijke middelen om maatregelen af te dwingen. Met deze brief doet zij een moreel appel op de particuliere verhuurders. 

Door het wegvallen van omzet, inkomen of opdrachten ondervinden veel Amstelveners de financiële gevolgen van de coronacrisis. Woningcorporaties in de gemeente zijn al terughoudend met huurverhogingen en zetten huurders niet op straat. Ook wordt maatwerk toegepast bij mensen die in financiële problemen komen. Ellermeijer wil met de particuliere verhuurders overleggen over het woon- en huurbeleid, zoals ook in de woonagenda is aangekondigd. 

 

Bron: amstelveenz.nl

23 juni 2020 Read more
Meer koopwoningen in gebruik als huurwoning

Volgens het CBS kwamen in 2017 bijna 100.000 woningen die geen eigendom waren van een woningcorporatie in gebruik als huurwoning. Dit waren eerst allemaal koopwoningen. Huurwoningen die niet in handen zijn van een woningcorporatie hebben als eigenaar een particulier, bedrijf of institutionele belegger. Het CBS noteert dat de grootste stromen op de woningmarkt mutaties van koopwoningen naar overige huurwoningen zijn. 

Het aantal koopwoningen dat in gebruik genomen wordt als huurwoning is de laatste jaren enorm gestegen. In 2014 ging het nog om ruim 62.000 koopwoningen die in de verhuur gingen; in 2017 is dit aantal gestegen naar bijna 100.000. 

Bron: CBS

09 juli 2019 Read more